DISPERVAN VODORAZRJEDIVA FASADNA BOJA

OPIS PROIZVODA

DISPERVAN boja izrađena na bazi vodene emulzije polimernih veziva. Lako se nanosi, dobro prianja na podlogu, otporna je na habanje, svjetlootporna, otporna na alkalije i paropropusna.

PRIMJENA

Podloga na koju se nanosi DISPERVAN mora biti suha, oslobođena slabo vezanih slojeva i čista. Preporučuje se uvijek, a naročito kad je podloga siromašna vezivom (pjeskasta, sklona prašenju, labavo vezana) impregnirati SIMPRA univerzalnom impregnacijom. Nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem u dva sloja. Drugi se sloj nanosi tek nakon potpunog sušenja prvog sloja, nerazrijeđen ili razrijeđen s 5-10% vode. Ako se podloga ne impregnira, preporučuje se nanošenje u tri sloja pri čemu se prvi sloj razrijedi s 30% vode, a druga su dva nerazrijeđena ili razrijeđena s najviše 5-10% čiste vode. Ne preporučuje se rad na temperaturama nižim od +5 °C!

RAZRJEĐIVAČ

Čista voda.

IZDAŠNOST

4-5 m2/l

POTROŠNJA

0,20 l /m2 u dva sloja.

PAKIRANJE

0,75l / 2 l / 3 l / 5 l / 15 l

ASORTIMAN

Proizvodi se u bijeloj boji, ali primjenom TOP MIX sustava za nijansiranje može se dobiti čitav niz nijansi iz ton karte CHROMOS SVJETLOST, uključujući i ton karte ostalih proizvođača, te RAL karta.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE