KEMOPOL PREMIUM PROTECT VISOKOKVALITETNA BOJA ZA UNUTARNJE ZIDOVE OTPORNA NA PLIJESNI

OPIS PROIZVODA

KEMOPOL PREMIUM PROTECT je disperzivna boja za unutarnje zidove, vrlo visoke pokrivnosti, koja ima svojstvo zaštite unutarnjih zidova od razvoja plijesni. Stvara čvrst postojan i elastičan premaz, koji se može prati.

PRIMJENA

Namijenjen je zaštiti i dekoraciji svih vrsta unutarnjih zidnih površina, a posebno se preporučuje za prostore u kojima dolazi do povećanja vlažnosti zraka i kondenzacije vodene pare. Zahvaljujući otpornosti na pranje posebno je pogodan za prostore koji su izloženi većem opterećenju (hodnici, stubišta, bolnice, menze, kuhinje restorana, saune, zidovi oko unutarnjih bazena i sl.). Potrebno je naglasiti da se KEMOPOL PREMIUM PROTECT primjenjuje samo za prevenciju nastajanja plijesni. Ukoliko je potrebno tretirati već zaraženi zid, nužno je primijeniti ALGENON. Preporučuje se novi zid impregnirati SIMPRA univerzalnom impregnacijom. Na čistu, suhu i čvrstu podlogu nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem u dva sloja, nerazrijeđen ili razrijeđen s 5 % vode. Slijedeći sloj se nanosi tek kad je prethodni potpuno suh. Manje prljave podloge mogu se uspješno obnoviti samo jednim premazom. Ne preporučuje se rad na temperaturama ispod +5 °C.

IZDAŠNOST

5 – 6 m2 /l

POTROŠNJA

0,18 l/m2 u dva sloja.

ASORTIMAN

Proizvodi se u bijeloj boji, ali primjenom Top Mix sustava za strojno nijansiranje može se dobiti čitav niz nijansi iz naše Ton karte, uključujući i duboke tonove. Za nijansiranje se mogu koristiti i pigmentne preparacije KEMOTON STRONG i KEMOTON PLUS.

RAZRJEĐIVAČ

Čista voda.

PAKIRANJE

2 l / 5 l / 15 l

ASORTIMAN

  • bijela

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE