LATEX STRONG

OPIS PROIZVODA

Visokokvalitetna boja za unutarnje zidove, posebno otporna na habanje koja stvara čvrst i elastičan film. Obojene površine su perive i mogu se prati univerzalnim kućanskim sredstvima za čišćenje te dezinfekcijskim sredstvima za površine u zdravstvenim ustanovama.

PRIMJENA

Zahvaljujući otpornosti na pranje posebno je pogodan za dekorativnu zaštitu jako opterećenih zidnih površina kao što su vrtići, škole, bolnice, hoteli, domovi za starije osobe i drugi javni objekti. Primjenjuje se na površinama izrađenim od podložnih vapneno-cementnih žbuka, masa za izravnavanje, vlakneno-cementnih i gips-kartonskih ploča, ploča od iverice, strukturiranih tapeta kao i za površine sa čvrstim starim premazima koje je potrebno obnoviti. Nije pogodan za primjenu na čistim vapnenim podlogama i neupojnim podlogama.

IZDAŠNOST

6 – 8 m2 /l u dva sloja, ovisno o upojnosti i hrapavosti podloge.

POTROŠNJA

0,14 l/m2 u dva sloja.

ASORTIMAN

Proizvodi se u bijeloj boji, a primjenom Top Mix sustava za nijansiranje moguće je postići široki spektar nijansi iz ton karte Chromos-Svjetlost te iz mnogih drugih ton karata prisutnih na tržištu. Samostalno nijansiranje je moguće upotrebom pigmentnih preparacija Kemoton Strong ili Kemoton Plus.


Proizvodi se u tri varijante stupnja sjaja: Latex Strong Satin/Latex Strong Polumat/Latex Strong Mat

RAZRJEĐIVAČ

Čista voda.

PAKIRANJE

2 l / 5 l / 15 l

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE