BRAVO INSPIRE SANDE

BRAVO INSPIRE SANDE je visokokvalitetan dekorativni završni premaz za unutarnje zidove izrađen od kvalitetnog polimernog veziva i pigmenata kojima se postižu dekorativni efekti. Odlične je prionjivosti te otpornosti na velika opterećenja u eksploataciji, dobre paropropusnosti te vodoodbojan.

PRIMJENA

Primjerena za dekorativnu zaštitu glatkih, unutarnjih zidnih površina s namjenom podizanja nivoa estetike u stambenim te poslovnim prostorima. Kontroliranim nanosom, ali u relativno jednostavnoj tehnici postiže se unikatan završni izgled na kojemu se izmjenjuju polja različite sjajnosti. BRAVO INSPIRE SANDE nanosi se postupno u manjim količinama četkom, kružnim pokretima u svim smjerovima u jednom sloju. Nanosi se približno na površinu do maksimalno 2 m2. Ovisno o temperaturi prostora, 5 do 10 minuta nakon nanošenja, ista ploha prelazi se suhom četkom čime se potiskuje “pijesak” u željenom smjeru te time kreira konačan izgled površine.

IZDAŠNOST

8-10 m2/l ovisno o upojnosti i hrapavosti podloge te nijansi.

ASORTIMAN

Proizvodi se u srebrnoj i zlatnoj nijansi, a primjenom Top Mix sustava za strojno nijansiranje CHROMOS-SVJETLOST može se dobiti čitav niz nijansi iz nove BRAVO INSPIRE SANDE Ton karte.

RAZRJEĐIVAČ

Ne razrjeđuje se.

PAKIRANJE

1 l

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE