BRAVO INSPIRE VELOUR

BRAVO INSPIRE VELOUR je visokokvalitetan dekorativni završni premaz za unutarnje zidove izrađen od kvalitetnog polimernog veziva i pigmenata kojima se postižu dekorativni efekti. Odlične je prionjivosti te otpornosti na velika opterećenja u eksploataciji, dobre paropropusnosti te vodoodbojan.

PRIMJENA

Primjerena za dekorativnu zaštitu glatkih unutarnjih zidnih površina s namjenom podizanja nivoa estetike u stambenim te poslovnim prostorima. Kontroliranim nanosom, ali u relativno jednostavnoj tehnici postiže se unikatan završni izgled na kojemu se izmjenjuju polja različite sjajnosti. Konačni izgled presijava se poput baršuna. BRAVO INSPIRE VELOUR nanosi se postupno u manjim količinama četkom, oštrim potezima unakrsno. Nanosi se približno na površinu do maksimalno 2 m2. Potom se, još svjež materijal, nehrđajućim čeličnim ili plastičnim gleterom zaobljenih ivica, pod kutem od približno 30° u odnosu na površinu, kreira odgovarajući efekt.

IZDAŠNOST

8-10 m2/l ovisno o upojnosti i hrapavosti podloge te nijansi.

ASORTIMAN

Proizvodi se u srebrnoj i zlatnoj nijansi, a primjenom Top Mix sustava za strojno nijansiranje CHROMOS-SVJETLOST može se dobiti čitav niz nijansi iz nove BRAVO INSPIRE SANDE Ton karte.

RAZRJEĐIVAČ

Ne razrjeđuje se.

PAKIRANJE

1 l

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE